0
 
 
 

Poradniki rękodzieło

Jajka. Kuchnia domowa

Jajka. Kuchnia domowa
ocena ocena ocena ocena ocena
Price: 1,19 EUR
Old price: 5,93 EUR
EAN: 978-83-7670-656-6
Status: available 48 H
product Description

Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego organizmu. Jajka mają też ten ogromny plus, że są niskokaloryczne. A jeśli dodamy do tego fakt, że jajka nie kosztują dużo, to warto przygotowywać je na wiele sposobów.W książce przedstawiono jajka w różnych odsłonach: faszerowane, sadzone, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety, zapiekanki.

parameters
Podstawowe
Author:Małgorzata Caprari
Cover:hardback
Pages:208
Size:300 x 463 mm
Publication year:2013
Comments
This product has no comments yet

Contact with the store