0
 
 
 

Poradniki rękodzieło

Jajka. Kuchnia domowa

Jajka. Kuchnia domowa
ocena ocena ocena ocena ocena
Cena: 5,00 PLN
Stara cena: 24,90 PLN
EAN: 978-83-7670-656-6
Status: dostępny 48 H
Opis produktu

Od pradawnych czasów jajka należały do ulubionych produktów naszych przodków. Mają niezwykłe wartości odżywcze: zawierają witaminy, jest w nich dużo cynku, wapnia, fosforu i żelaza. Bezcenne jest białko jaja, ma bowiem idealny skład aminokwasów i jest niezastąpionym budulcem dla ludzkiego organizmu. Jajka mają też ten ogromny plus, że są niskokaloryczne. A jeśli dodamy do tego fakt, że jajka nie kosztują dużo, to warto przygotowywać je na wiele sposobów.W książce przedstawiono jajka w różnych odsłonach: faszerowane, sadzone, sałatki, omlety, frittaty, tortille, suflety, zapiekanki.

Parametry
Podstawowe
Autor:Małgorzata Caprari
Rodzaj okładki:twarda
Ilość stron:208
Format:300 x 463 mm
Rok wydania:2013
Komentarze
Ten produkt nie posiada jeszcze komentarzy

Kontakt ze sklepem